Ζωγραφίζουμε τις θάλασσές μας μαζί με τα παιδιά «για καλό»!

 

Οι βουτιές στα βαθιά συνεχίζονται και η παρέα μεγαλώνει!

Σε αυτό το όμορφο ταξίδι που έχουμε ξεκινήσει, καθαρίζοντας σε βάθος τις θάλασσες και τις ακτές μας, προσκαλούμε τα παιδιά να μας συντροφεύσουν με τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, αποτυπώνοντας την έμπνευσή τους στο χαρτί! 

Όσο εμείς βουτάμε στη δράση, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να επιλέξουν κάθε λογής χρώματα και να μας μεταφέρουν στον πλούσιο κόσμο του βυθού, ζωγραφίζοντας τις αγαπημένες τους υποβρύχιες εικόνες στον ιδιαίτερο «καμβά» της Dixan! 

Ο διαγωνισμός με τίτλο «Καθαρίζουμε τη θάλασσα και τον βυθό» είναι ανοιχτός σε μικρούς καλλιτέχνες 5-12 ετών, ενώ το σχέδιο που θα κερδίσει το πρώτο βραβείο θα διακοσμήσει την επόμενη συλλεκτική συσκευασία Dixan!  

Τα δώρα, όμως, δεν σταματούν εδώ! 

Οι πρώτοι 5 νικητές θα κερδίσουν από ένα ποδήλατο και οι επόμενοι 10 από μια δωροεπιταγή αξίας €50 για αγορές από τα καταστήματα Public. 

Για τις οδηγίες και τη φόρμα συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα dixancolorcontest.com

Ο διαγωνισμός είναι σε ισχύ από τις 02/04/2021 και θα διαρκέσει ως τις 02/05/2021. 

Δεν μένουμε στην επιφάνεια, βουτάμε «για καλό» και παροτρύνουμε μικρούς και μεγάλους να γίνουν μέρος του περιβαλλοντικού προγράμματος «Καθάρισε σε βάθος», για να φτιάξουμε μαζί έναν κόσμο πιο καθαρό για όλους μας!